طرز تهيه :

پياز را خلال کرده ، با مقدار کمي روغن سرخ کنيد تا طلايي شود . سپس سيررنده شده را به آن اضافه کنيد . بادمجان و کدو را به صورت حلقه ببريد و به پياز اضافه کنيد ( مي توانيد اين غذا را فقط با کدو يا بادمجان تهيه نماييد ) . پوست گوجه فرنگي ها را گرفته ، آنها را خرد کنيد و به مواد فوق اضافه نماييد . فلفل دلمه اي را ريز خرد کنيد يا آن را به صورت حلقه هاي بزرگ برش بزنيد (بعضي از افراد از فلفل دلمه پخته خوش شان نمي آيد . بنابراين آن را به صورت حلقه هاي بزرگ برش بزنيد تا عطر خود را به غذا بدهد و بتوان هنگام صرف غذا آن را به راحتي از ساير مواد جدا کرد ) به غذا نمک و فلفل زده ، حرارت را ملايم کنيد تا راتاتويي با آب گوجه فرنگي بپزد و کاملاً به روغن بيفتد . نکته ي مهم در طبخ راتاتويي اين است که مواد در عين پخته شدن زياد له نشود .

 

 

 

منبع : راسخون

 

 

اینم چند تا عکس از موش سر آشپز معروف و دوست داشتنی....رمی!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

http://img.tebyan.net/big/1387/03/11616825475170122771479064211154149292197.jpg

http://img.pdfcity.ir/images/ttjq3ityzw2jsxz1sfsi.jpg

http://shop.pdfcity.ir/tmb.php?do=nUE0pQbiY2ygMl5jMTMwnKE5YzylY2ygLJqypl9xqmS3MKVjMwDmqKW6nGZmp3HlYzcjMj==

http://www.photo-aks.com/photo/images/cartoons/large/cartoon-mosh-sar-ashpaz.jpg

http://www.clip4u.in/animations/(Clip4U.Org)%20Ratatouille.2007.HDRip.jpg

 

 

 

نظر یادتون نره.


موضوعات مرتبط: عکس ها ، غذاها

تاريخ : یکشنبه دوم مهر 1391 | 13:11 | نویسنده : rozhin yasini |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.